Kampania 2016: Zawalcz o swoje zdrowe nerki

Zespół ogólnopolskiej sieci laboratoriów medycznych DIAGNOSTYKA wziął udział w projekcie profilaktycznym Fundacji EDF Polska.

DIAGNOSTYKA od kilkunastu lat nie tylko rozwija swoją ofertę oraz sieć placówek, ale także inwestuje w rozwój świadomości prozdrowotnej Polaków, cyklicznie organizując szeroko zakrojone akcje profilaktyczne i zachęcając do dbałości o stały monitoring stanu swojego zdrowia. Współpraca z Fundacją EDF Polska udowadnia, że nie jesteśmy w tej inwestycji i trosce odosobnieni. Kilkaset przebadanych osób, Państwa podopiecznych dzięki naszym wspólnym zabiegom wie dziś o swoim zdrowiu znacznie więcej. Być może teraz już samodzielnie będą sięgać po regularną diagnostykę, której rola, waga i znaczenie jest tak istotne dla korzystania z uroków zdrowego życia. Gratulujemy, dziękujemy i oddajemy się do Państwa pełnej dyspozycji w ramach każdej kolejnej akcji, jaką będziecie Państwo planowali przedsięwziąć.