Szkoła nurkowania DIVE PASSION

Jeśli chcesz zobaczyć jak wygląda podwodny świat to trafiłeś we właściwe miejsce. Jesteśmy jedną z największych szkół nurkowania w naszym regionie. Od kilkunastu lat zajmujemy się eksploracją podwodnego świata oraz nauką nurkowania. Nasi instruktorzy posiadają wieloletnie doświadczenie w prowadzeniu szkoleń oraz organizowaniu wyjazdów nurkowych.

W chwili obecnej nurkuje z nami wiele osób w różnym wieku, co potwierdza że nurkowanie może być sportem dla każdego. Wiec jeśli jesteś zainteresowany nurkowaniem to zapraszamy Cię na bezpłatne zajęcia z nurkowania. Wystarczy, że zakupisz bilet wstępu na basen Fundacji EDF Polska a my pomożemy Ci zrobić pierwszy oddech pod wodą.

Jak spróbujesz to na pewno zechcesz zostać z nami na dłużej i wstąpić do elitarnego grona odkrywców podwodnego świata, poprzez uczestniczenie w naszych kursach i wyprawach.

Polecamy kurs Junior Scuba Diver dla dzieci od 10 roku życia oraz kursy dla dorosłych na wszystkich stopniach zaawansowania aż po kursu umożliwiające nurkowanie do głębokości 100m oraz kursy instruktorskie.

NASZA KADRA

• Marek Mencel – Instruktor Trener  NAUI #48609, Technical Instrukctor ASTD PL15033, Full Trimix instructor NAUI, Instruktor Pierwszej Pomocy, Instruktor Gas Blendingu, Full Cave Diver, Były żołnierz polskich jednostek specjalnych, Skoczek spadochronowy, Instruktor walki wręcz.
    Zainteresowania: Skoki spadochronowe, wspinaczka, walka wręcz, strzelectwo taktyczne, fotografia.
  • Justyna Jagieła – Instruktor NAUI # 56620, tel: 509 026 769,
    e-mail: justyna@szkola-nurkowania.com
    Zawodowo: Lider HR
    Zainteresowania: sporty ekstremalne, podróże , nurkowanie z dziećmi.

Zajęcia nurkowania dla dzieci i dorosłych w Fundacji EDF Polska

• drugi piątek miesiąca, godz. 19:00 i 20:00
  • czwarty piątek miesiąca, godz. 20:00 i 21:00

Zadzwoń i zarezerwuj miejsce. Przyjedź, kup bilet na basen zgodnie z cennikiem strefy basenu i skorzystaj z zajęć.